23 iulie 2010

23 IULIE - Podusul zilei - Dormitor FOCUS

23 IULIE - Podusul zilei - Dormitor FOCUS - Pret NOU: 6050 Lei. 
Pretul este valabil pentru comenzile transmise astazi la comenzi@mobilamall.ro


MobilaMall.ro

22 iulie 2010

22 IULIE - Podusul zilei - Camera tineret ANGELO

22 IULIE - Podusul zilei - Camera tineret ANGELO - Pret nou: 3510 Lei. 

Pretul este valabil pentru comenzile transmise astazi la comenzi@mobilamall.ro

MobilaMall.ro

21 iulie 2010

21 IULIE - Podusul zilei - Scaun de bar Z

21 IULIE - Podusul zilei - Scaun de bar Z - Pret nou: 123 Lei.
Pretul este valabil pentru comenzile transmise astazi la comenzi@mobilamall.ro

MobilaMall.ro

20 iulie 2010

MobilaMall.ro continua campania Produsul Zilei: zilnic un produs la pret redus.

Utilizand retelele de socializare puteti propune de asemenea o serie de produce ce pot intra in aceasta campanie.

!!! Pentru a primi ofertele saptamanale de reduceri abonati-va la newsletter-ul MobilaMall.ro accesand www.mobilamall.ro

DETALII CAMPANIE: Reducerea se aplica doar bunurilor propuse pentru aceasta campanie. Produsele se pot comanda la pret redus doar in ziua respectiva trimitand comanda la comenzi@mobilamall.ro. Produselor propuse nu li se vor aplica si alte reduceri ale altor campanii MobilaMall.ro 

Despre MobilaMall.ro
Magazinul online MobilaMall.ro (http://www.mobilamall.ro) va ofera o gama variata de mbilier pentru casa si birou. 
Dintre categoriile de mobilier pentru CASA amintim: bibliotecibirouricanapeledulapuri si comodemesenoptierepaturi,saltelescaunescaune barvitrinecamera copilcamera de zidormitoarePentru BIROU va propunem urmatoarele categorii de mobilier: birouricanapelemesereceptii si dulapuriscaune fixescaune mobilescaune directoriale

MobilaMall.ro

15 iulie 2010

Pavarea Terasei Exterioare

In momentul in care ati ajuns la pavarea terasei, ceea ce conteaza nu este doar culoarea si forma data acesteia, ci si materialul cu care se va pava suprafata. Avand in vedere ca este vorba despre o lucrare de durata, suprafata aflandu-se in aer liber, cu circulatie intensa, este nevoie de materiale dintre cele mai rezistente. Astfel , puteti alege intre lemn, mozaic, piatra, placi ceramice s.a.

                                   Terasa placata cu pavele

Pavajele din lemn au fost pentru o perioada foarte lunga de timp solutia cea mai raspandita pentru constructia teraselor. Eleganta pe care o inspira o astfel de solutie este subminata de rezistenta scazuta in timp a lemnului, care necesita operatii frecvente de intretinere si chiar inlocuirea completa a pavajului o data la cativa ani.


                                Terasa placata cu lemn special

Exista pe piata modele de placaje din lemn pentru terasa care au o optica aparte , data si de striatiile cu care sunt prevazute fetele profilelor, putandu-se alege intre o fata cu striatii pronuntate sau o fata cu linii subtile.




Pavaj din lemn striat

Placarea cu piatra, naturala sau nu, da un aspect aparte terasei. Intr-o terasa plina cu flori sau arbusti, placarea cu piatra vine de la sine creandu-se astfel un aspect de spatiu salbatic, natural. Piatra este insa destul de greu de mentinut curata si mai are si dezavantajul ca , la umezeala, se creeaza un strat subtire de muschi deasupra sa, care este destul de greu de indepartat. Totusi, piatra este printre cele mai rezistente materiale la schimbarile climatice si ofera o aderenta mare.





Terasa placata cu piatra naturala

Mozaicul ofera un aspect aparte, iar in functie de model, poate fi asortat perfect in orice cadru. Este usor de mentinut ingrijit si este rezistent. Totusi, pe perioada iernii ingheata imediat si se creeaza riscul de a aluneca pe terasa.



                                  Mozaic cu model in doua culori
                       

O alta sugestie pentru pavarea terasei, foarte originala, este sa-ti creezi propriul mozaic. Folosind modele diferite de faianta sau gresie pe care o spargi in bucati, iti poti face o adevarata opera de arta la terasa. Aranjezi cioburile de gresie in modelul si culorile dorite pe un strat de adeziv de exterior astfel incat la sfarsit iese o exlozie de culori care iti va inveseli momentele petrecute la propria terasa. Pe langa faptul ca vei fi original, vei putea asorta perfect „mozaicul” creat cu restul decoratiunilor exterioare.
                                       


                               Pavaj facut din cioburi de gresie

MobilaMall.ro 

7 iulie 2010

Comode pentru televizor

In situatiile in care nu vrei sa incadrezi televizorul in mobila de sufragerie sau dormitor sau atunci cand nu vrei  pur si simplu, sa incarci camera cu prea multa mobila, o comoda salveaza situatia. In afara de faptul ca plaseaza televizorul exact in locul in care este mai usor de urmarit, la inaltimea potrivita, ofera un spatiu in plus pentru depozitat alte maruntisuri.

                                         Comoda TV CHATEAUX


                                      Comoda inalta CHATEAUX


Mai jos gasiti cateva modele de comode din lemn masiv potrivite diferitelor stiluri de design al incaperii facute din materiale diferite, de la lemn masiv, la pal.  Modelele variaza in inaltime, spatiu oferit pentru depozitare ( de la sertare, la dulapioare) si in culori. Comodele in culori deschise sau alb/negru se potrivesc incaperilor decorate modern, pe cand cele din lemn masiv, cu decoratiuni – camerelor in stil clasic sau traditional. Ce-i mai important, trebuie avut in vedere de la ce nivel veti privi televizorul, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa stati intr-o pozitie incomoda pentru o vizibilitate optima.

                                            Comoda TV WHITE

                                                                       Comoda PARMA

O alta caracteristica de care trebuie tinut cont este daca modelul de comoda are sau nu picioruse. In functie de restul mobilei din camera, veti opta pentru o comoda asemanatoare. Mobila pe picioruse permite mentinerea curateniei inclusiv sub ea, pe cand cea asezata direct pe podea ofera un spatiu mai mare de depozitare.

                                             Comoda BOLERO

                                                                         Comoda MARA

                                                                  Comoda DUREN

MobilaMall.ro