6 septembrie 2010
23 iulie 2010
23 IULIE - Podusul zilei - Dormitor FOCUS
23 IULIE - Podusul zilei - Dormitor FOCUS - Pret NOU: 6050 Lei.
Pretul este valabil pentru comenzile transmise astazi la comenzi@mobilamall.ro
Pretul este valabil pentru comenzile transmise astazi la comenzi@mobilamall.ro
MobilaMall.ro
22 iulie 2010
22 IULIE - Podusul zilei - Camera tineret ANGELO
22 IULIE - Podusul zilei - Camera tineret ANGELO - Pret nou: 3510 Lei.
Pretul este valabil pentru comenzile transmise astazi la comenzi@mobilamall.ro
MobilaMall.ro
21 iulie 2010
21 IULIE - Podusul zilei - Scaun de bar Z
21 IULIE - Podusul zilei - Scaun de bar Z - Pret nou: 123 Lei.
Pretul este valabil pentru comenzile transmise astazi la comenzi@mobilamall.ro
MobilaMall.ro
20 iulie 2010
MobilaMall.ro continua campania Produsul Zilei: zilnic un produs la pret redus.
Pentru a primi informatii despre campania Produsul Zilei fie:
Utilizand retelele de socializare puteti propune de asemenea o serie de produce ce pot intra in aceasta campanie.
!!! Pentru a primi ofertele saptamanale de reduceri abonati-va la newsletter-ul MobilaMall.ro accesand www.mobilamall.ro
!!! Pentru a primi ofertele saptamanale de reduceri abonati-va la newsletter-ul MobilaMall.ro accesand www.mobilamall.ro
DETALII CAMPANIE: Reducerea se aplica doar bunurilor propuse pentru aceasta campanie. Produsele se pot comanda la pret redus doar in ziua respectiva trimitand comanda la comenzi@mobilamall.ro. Produselor propuse nu li se vor aplica si alte reduceri ale altor campanii MobilaMall.ro
Despre MobilaMall.ro
Magazinul online MobilaMall.ro (http://www.mobilamall.ro) va ofera o gama variata de mbilier pentru casa si birou.
Dintre categoriile de mobilier pentru CASA amintim: biblioteci, birouri, canapele, dulapuri si comode, mese, noptiere, paturi,saltele, scaune, scaune bar, vitrine, camera copil, camera de zi, dormitoare. Pentru BIROU va propunem urmatoarele categorii de mobilier: birouri, canapele, mese, receptii si dulapuri, scaune fixe, scaune mobile, scaune directoriale.
MobilaMall.ro
15 iulie 2010
Pavarea Terasei Exterioare
In momentul in care ati ajuns la pavarea terasei, ceea ce conteaza nu este doar culoarea si forma data acesteia, ci si materialul cu care se va pava suprafata. Avand in vedere ca este vorba despre o lucrare de durata, suprafata aflandu-se in aer liber, cu circulatie intensa, este nevoie de materiale dintre cele mai rezistente. Astfel , puteti alege intre lemn, mozaic, piatra, placi ceramice s.a.
Terasa placata cu pavele
Pavajele din lemn au fost pentru o perioada foarte lunga de timp solutia cea mai raspandita pentru constructia teraselor. Eleganta pe care o inspira o astfel de solutie este subminata de rezistenta scazuta in timp a lemnului, care necesita operatii frecvente de intretinere si chiar inlocuirea completa a pavajului o data la cativa ani.
Terasa placata cu lemn special
Exista pe piata modele de placaje din lemn pentru terasa care au o optica aparte , data si de striatiile cu care sunt prevazute fetele profilelor, putandu-se alege intre o fata cu striatii pronuntate sau o fata cu linii subtile.
Pavaj din lemn striat
Placarea cu piatra, naturala sau nu, da un aspect aparte terasei. Intr-o terasa plina cu flori sau arbusti, placarea cu piatra vine de la sine creandu-se astfel un aspect de spatiu salbatic, natural. Piatra este insa destul de greu de mentinut curata si mai are si dezavantajul ca , la umezeala, se creeaza un strat subtire de muschi deasupra sa, care este destul de greu de indepartat. Totusi, piatra este printre cele mai rezistente materiale la schimbarile climatice si ofera o aderenta mare.
Terasa placata cu piatra naturala
Mozaicul ofera un aspect aparte, iar in functie de model, poate fi asortat perfect in orice cadru. Este usor de mentinut ingrijit si este rezistent. Totusi, pe perioada iernii ingheata imediat si se creeaza riscul de a aluneca pe terasa.
Mozaic cu model in doua culori
O alta sugestie pentru pavarea terasei, foarte originala, este sa-ti creezi propriul mozaic. Folosind modele diferite de faianta sau gresie pe care o spargi in bucati, iti poti face o adevarata opera de arta la terasa. Aranjezi cioburile de gresie in modelul si culorile dorite pe un strat de adeziv de exterior astfel incat la sfarsit iese o exlozie de culori care iti va inveseli momentele petrecute la propria terasa. Pe langa faptul ca vei fi original, vei putea asorta perfect „mozaicul” creat cu restul decoratiunilor exterioare.
Pavaj facut din cioburi de gresie
MobilaMall.ro
7 iulie 2010
Comode pentru televizor
In situatiile in care nu vrei sa incadrezi televizorul in mobila de sufragerie sau dormitor sau atunci cand nu vrei pur si simplu, sa incarci camera cu prea multa mobila, o comoda salveaza situatia. In afara de faptul ca plaseaza televizorul exact in locul in care este mai usor de urmarit, la inaltimea potrivita, ofera un spatiu in plus pentru depozitat alte maruntisuri.
Mai jos gasiti cateva modele de comode din lemn masiv potrivite diferitelor stiluri de design al incaperii facute din materiale diferite, de la lemn masiv, la pal. Modelele variaza in inaltime, spatiu oferit pentru depozitare ( de la sertare, la dulapioare) si in culori. Comodele in culori deschise sau alb/negru se potrivesc incaperilor decorate modern, pe cand cele din lemn masiv, cu decoratiuni – camerelor in stil clasic sau traditional. Ce-i mai important, trebuie avut in vedere de la ce nivel veti privi televizorul, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa stati intr-o pozitie incomoda pentru o vizibilitate optima.
O alta caracteristica de care trebuie tinut cont este daca modelul de comoda are sau nu picioruse. In functie de restul mobilei din camera, veti opta pentru o comoda asemanatoare. Mobila pe picioruse permite mentinerea curateniei inclusiv sub ea, pe cand cea asezata direct pe podea ofera un spatiu mai mare de depozitare.
MobilaMall.ro
23 iunie 2010
Avantajele scaunelor de bar
Crezi ca scaunele inalte sunt numai pentru bar? Chiar daca se numesc scaune de bar, ele pot fi folosite intr-un mod foarte avantajos si in alte imprejurari. Iata mai jos cateva avantaje ale acestui tip de obiecte.
Intr-o garsoniera decorata in stil open space, scaunele de bar sunt obligatorii. Pentru ca se renunta la bucatarie, aceasta fiind redusa la un bar, scaunele trebuie sa fie inalte pentru a putea lua micul dejun sau pranzul la asa zisa masa, in momentele in care nu se intampla asta la o alta masuta decorativa.
O alta utilizare foarte eficienta pentru acest tip de scaune este pentru persoanele care lucreaza la birou si sunt foarte active in acelasi timp. De exemplu, pentru cineva care lucreaza la o receptie sau la o agentie , ce presupune interactiune activa cu oamenii, este si relaxant si mai estetic un scaun inalt cu spatar, decat un altul obisnuit, de birou.
Unul dintre avantajele principale in alegerea unui asemenea tip de scaune este ca ele se gasesc intr-o varietate foarte mare de modele , dintre cele mai inedite chiar, care sunt si din ce in ce mai confortabile. In plus, materialul din care sunt facute variaza de la plastic, policarbonat, pana la lemn sau inox cu piele. Designul poate fi patratos, simplu, fara spatar sau rotunjit, cu spatar, semanand mai mult cu un scaun de birou. De multe ori, aceste scaune sunt alese tocmai pentru aspectul lor inedit si mai putin pentru utilitate.
Cand alegi un scaun de bar este important sa tii cont de cateva detalii. Inaltimea acestuia trebuie sa fie rezonabila in raport cu inaltimea barului sau a mesei alaturi de care va sta. Nivelul mesei nu trebuie sa-ti ajunga nici la umeri si nici la talie atunci cand stai pe un astfel de scaun. Ideal ar fi sa aiba inaltimea ajustabila. De asemenea, conteaza foarte mult stabilitatea piciorului scaunului. Este preferabil sa fie din inox cu o baza destul de lata incat sa ofere stabilitate. Si, un ultim detaliu care nu trebuie sa lipseasca este suportul pentru picioare. Un scaun de calitate va avea suportul la o inaltime perfecta astfel incat sa-ti poti sprijini talpile fara sa te incomodeze.
MobilaMall.ro
29 mai 2010
Alege tipul de scaune potrivite casei tale
Scaunele sunt indispensabile in orice casa si totusi , de multe ori, nu li se acorda importanta cuvenita. Sunt cumparate in graba, tinandu-se cont doar de pret si mai putin de calitate si design. Chiar daca initial pretul unui model de scaun potrivit din punct de vedere estetic interiorului casei tale, confortabil si de calitate pare descurajant, este vorba totusi de o investitie pe timp lung. Cui i-ar placea sa i se rupa scaunul sub el cand se asteapta mai putin?
Pentru aceasta, iti propunem cateva modele confortabile, de calitate si , mai ales, care sa se potriveasca perfect decorului casei tale.
Scaunele din lemn sunt printre cele mai rezistente daca sunt facute ca la carte. Desi sunt mai grele, ele ofera un aspect elegant incaperii si se potrivesc stilului clasic si traditional de amenajare a locuintei. In functie de modelul spatarului , daca au sau nu manere pot fi incadrate la fel de bine si intr-o camera decorata modern. In plus, materialul folosit pentru acoperirea sezutului si a spatarului poate varia de la catifea sau pile, la in si bumbac in culoarea pe aleasa de tine.
Scaunele cu picioare din inox sunt potrivite pentru bucatarie sau pentru o incapere decorata simplist, modern. Atentie insa ca picioarele si spatarul sa fie suficient de stabil fixate caci, altfel, risti sa se strice foarte repede. De aceea, evita imitatiile de inox facute din material subtire ca aluminiul. Scaunele din inox beneficiaza de o gama variata de modele de sezuturi: de la cele facute din lemn, la cele din plastic, polipropilena sau inox avand un design deosebit.
Scaunele cu rotite pot fi folosite si in camera de zi sau bucatarie, nu numai in birou. Ele sunt foarte utile in cazul in care avem multa treaba la o masa sau pur si simplu avem nevoie de el in mai multe locuri. Alegand un scaun cu rotite iti va fi mult mai usor sa-l muti dintr-o camera in alta, fara sa ciobesti niciun perete. De asemenea, exista pe piata modele dintre cele mai variate , confortabile si frumoase cu rotite, perfecte si pentru sufrageria ta.
Scaunele inalte vor fi utilizate in special pentru o bucatarie cu masa inalta sau un living care beneficiaza si de un bar. Din multitudinea de modele, este important sa le alegi pe acelea care iti ofera stabilitate atunci cand stai pe ele.
Pentru un spatiu mai restrans, dar nevoi nenumarate scaunele pliante sau taburetii sunt solutia. Primele pot fi foarte usor ascunse in debara sau in alt loc usor accesibil la nevoie, iar taburetii pot sa stea foarte bine sub masa. Ba mai mult, ei isi pot gasi si alte utilitati intre timp – de suport tip masuta pentru diverse lucruri, noptiera sau suport pe care sa-ti odihnesti picioarele.
MobilaMall.ro
19 mai 2010
Decoreaza-ti casa cu carti
Cartile sunt cei mai buni prieteni – asta se stie. Ele te invata, ilustreaza si explica. Dar, ce te faci cand cartile ocupa prea mult spatiu in casa ta? Dupa ce le-ai sortat pe cele foarte vechi sau neinteresante pe care le poti dona sau vinde, nu-ti ramane decat sa urmezi sfaturile de mai jos pentru a-ti stoca, aranja si a expune volumele.
Propteste-le. Pune trei, patru carti pe o noptiera ca sa o folosesti drept spatiu inaltat de expunere. Astfel, vei putea scote in evidenta veioza, vaza cu ghiocei, o rama foto mai mica sau un bibelou mic punandu-le deasupra cartilor. In plus, e o metoda de a ridica ceva la o inaltime potrivita pentru a fi util (o lampa scurta).
Noptiera facuta din carti
Construieste-ti un perete din carti. Daca ai o colectie impresionanta de carti, iti poti construi un perete din acestea. Mai exact, cumpara sau creaza-ti rafturi de carti pe lungimea si inaltimea de care ai nevoie. Poti umple un perete al holului astfel sau poti crea un truc prin care sa desparti bucataria de sufragerie sau holul de living.
Perete de carti
Sub tavan. Poti apela la un truc ce confera un aspect deosebit incaperii. La aproximativ 30 de centimetri sub tavan (sau putin peste nivelul superior al usii) instaleaza o etajera de-a lungul intregii incaperi. Ai grija ca aceasta sa fie facuta din material rezistent si sa fie bine infipta in perete pentru a nu ceda sub greutatea cartilor. Aranjeaza apoi colectiile de carti de-a lungul etajerei.
Ungher. Creaza-ti un colt de lectura langa o fereastra, semineu sau langa un perete gol pe care sa-l umpli cu rafturi cu carti. Pune alaturi o masuta si un scaun cat mai confortabil pentru a-ti petrece timpul intr-un mod cat mai relaxant.
Coltul de lectura
Rafturi adanci. Multe biblioteci ofera un spatiu de depozitare de aproape 30 de centimetri, suficient pentru doua randuri de carti. In acest caz, aranjeaza cartile mai inalte intr-un rand in spate, iar volumele mai mici in fata. Astfel, vei avea acces si vizibilitate catre toate cartile din colectia ta si vei salva si o gramada de spatiu.
Pune-le pe categorii. Pentru a aranja o colectie mai mare de carti, imparte-le pe categorii. Astfel, cartile de bucatarie isi vor gasi loc in bucatarie, romanele in dormitor, cele de arta in sufragerie s.a.m.d.
Vertical si orizontal. Aranjeaza cartile in biblioteca pe orizontala acolo unde au dimensiuni identice si se incadreaza perfect in inaltimea raftului, iar pe cele mai groase si de dimensiuni variate, aseaza-le culcate. Poti alterna chiar - peste cateva carti mari , dar subtiri, asezate pe laterala, pune altele mai mici, asezate vertical.
In loc sa le tii in debara sau garaj, alege mobila cu spatiu de depozitare si nu cu picioare inalte. Spatiul de desubtul unei comode de televizor sau al unei mese, poate fi folosit pentru cele cateva carti care nu mai au loc in biblioteca.
MobilaMall.ro
12 mai 2010
Dulapuri pentru birou
Oricine are un birou (la serviciu sau acasa) stie foarte bine cat de greu este sa faci fata mormanelor de hartii si dosare care trebuie aranjate astfel incat sa ajungi la ele usor, de fiecare data cand ai nevoie, dar nici sa nu te incurce la treburile zilnice. In functie de spatiul de care dispuneti, puteti alege dintr-o varietate de modele de dulapuri perfecte pentru ceea ce trebuie depozitat.
Pentru dosare la care apelezi zilnic, dar care nu au loc pe biroul tau, poti opta pentru o etajera fara usi. Astfel vei avea mereu la indemana orice act ai nevoie. Aici exista posibilitatea ca o parte a dulapului sa aiba usi din sticla mata sau fumurie, iar cealalta parte sa fie deschisa. In modul acesta, vei ascunde materialele inestetice, greu de aranjat , dar vei avea si un loc pentru mici suveniruri ori pentru carti de referinta din domeniul tau de activitate.
Pe langa acestea, exista si varianta dulapurilor clasice din lemn sau metalice, incapatoare, cu usi. Acestea au avantajul ca pot fi incuiate pentru a nu permite oricui accesul la lucrurile tale. Puteti alege dintr-o varietate de materiale si culori din care sa fie facut dulapul (de la lemn din cires, la mahon sau pal si metal). Daca nu ai loc in birou pentru un asemenea dulap, il poti aseza intr-o alta camera sau in hol , el avand aspectul unui sifonier normal.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)