20 aprilie 2010

Cadoul salvator - rama foto




Cel mai comod cadou pe care i-l poti face cuiva, dar si cadoul cu care nu ai cum sa dai gres este o rama foto. Totusi, trebuie sa ai in vedere personalitatea, gusturile si modul in care e decorata locuinta sarbatoritei sau a sarbatoritului, pentru a reusi sa-l surprinzi cu adevarat. Aceleasi criterii sunt valabile si daca iti cumperi tu o rama foto – trebuie sa se incadreze in decorul camerei.

                                           Rama rotunda

Exista nenumarate modele de rame pe care le poti gasi pe piata in ziua de azi. Dar cum nu ai cum sa le analizezi pe toate, MobilaMall.ro iti propune cateva modele reprezentative dintre care sa alegi in functie de persoana careia ii oferi darul.



Persoanele mai in varsta sunt , de obicei, genul conservator care apreciaza calitatea si decoratiunile clasice. De aceea, de cele mai multe ori ele au si locuinta decorata clasic, traditionalist, folosind materiale ca lemn masiv si metal. Pentru acest tip de oameni este indicat sa alegi o rama foto din lemn sau din argint sau alama, bogat decorate.


                                      Rama alama si catifea



Cu putina imaginatie poti impresiona orice femeie. Daca este jucausa, vesela si copilaroasa poti alege o rama decorata cu flori si pietre aplicate. Chiar si cele colorate ar putea-o face sa zambeasca. Pentru femeile mai pretentioase, este important sa optezi pentru ceva mai sobru dintr-un material de calitate. Ramele foto din argint sau alama ori cele din sticla, decorate cu pietre pretioase ori cu perle ar bucura chiar si pe cele mai pretentioase doamne.




Ramele foto pentru mai multe fotografii sunt ideale pentru persoanele care au o familie mare, multi prieteni sau carora le place sa faca poze si, in acelasi timp, le place sa le si expuna.








Si barbatii pot fi surprins daruindu-le o rama care incadreaza o fotografie deosebita. Bineinteles, in cazul lor , rama va avea un design mai simplu, din metal, lemn sau sticla fara decoratiuni.



Pentru copii nu exista cadou mai frumos decat o jucarie. Iata ca exista si rame foto precum jucariile – colorate, cu decoratiuni vii sau chiar cu personajul lor de desene animate preferat. Nu uitati sa inserati si poza lor preferata sau sa gasiti una care ar putea deveni imaginea lor de suflet.



In concluzie, fie ca esti in pana de idei, fie ca asta este ceea ce-i lipseste celui caruia i-o daruiesti, o rama foto poate fi cadoul perfect oricand. In plus, niciodata nu ai prea multe fotografii expuse, intrucat acestea tin de personalizarea unei incaperi, nu neaparat de decorarea ei.





MobilaMall.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu