29 mai 2010

Alege tipul de scaune potrivite casei tale


Scaunele sunt indispensabile in orice casa si totusi , de multe ori, nu li se acorda importanta cuvenita. Sunt cumparate in graba, tinandu-se cont doar de pret si mai putin de calitate si design. Chiar daca initial pretul unui model de scaun potrivit din punct de vedere estetic interiorului casei tale, confortabil si de calitate pare descurajant, este vorba totusi de o investitie pe timp lung. Cui i-ar placea sa i se rupa scaunul sub el cand se asteapta mai putin?


Pentru aceasta, iti propunem cateva modele confortabile, de calitate si , mai ales, care sa se potriveasca perfect decorului casei tale.

Scaunele din lemn sunt printre cele mai rezistente daca sunt facute ca la carte. Desi sunt mai grele, ele ofera un aspect elegant incaperii si se potrivesc stilului clasic si traditional de amenajare a locuintei. In functie de modelul spatarului , daca au sau nu manere pot fi incadrate la fel de bine si intr-o camera decorata modern. In plus, materialul folosit pentru acoperirea sezutului si a spatarului poate varia de la catifea sau pile, la in si bumbac in culoarea pe aleasa de tine.






Scaunele cu picioare din inox sunt potrivite pentru bucatarie sau pentru o incapere decorata simplist, modern. Atentie insa ca picioarele si spatarul sa fie suficient de stabil fixate caci, altfel, risti sa se strice foarte repede. De aceea, evita imitatiile de inox facute din material subtire ca aluminiul. Scaunele din inox beneficiaza de o gama variata de modele de sezuturi: de la cele facute din lemn, la cele din plastic, polipropilena sau inox avand un design deosebit.
 


Scaunele cu rotite pot fi folosite si in camera de zi sau bucatarie, nu numai in birou. Ele sunt foarte utile in cazul in care avem multa treaba la o masa sau pur si simplu avem nevoie de el in mai multe locuri. Alegand un scaun cu rotite iti va fi mult mai usor sa-l muti dintr-o camera in alta, fara sa ciobesti niciun perete. De asemenea, exista pe piata modele dintre cele mai variate , confortabile si frumoase cu rotite, perfecte si pentru sufrageria ta.
 


Scaunele inalte vor fi utilizate in special pentru o bucatarie cu masa inalta sau un living care beneficiaza si de un bar. Din multitudinea de modele, este important sa le alegi pe acelea care iti ofera stabilitate atunci cand stai pe ele.





Pentru un spatiu mai restrans, dar nevoi nenumarate scaunele pliante sau taburetii sunt solutia. Primele pot fi foarte usor ascunse in debara sau in alt loc usor accesibil la nevoie, iar taburetii pot sa stea foarte bine sub masa. Ba mai mult, ei isi pot gasi si alte utilitati intre timp – de suport tip masuta pentru diverse lucruri, noptiera sau suport pe care sa-ti odihnesti picioarele.







MobilaMall.ro







Un comentariu: