12 mai 2010

Dulapuri pentru birou

Oricine are un birou (la serviciu sau acasa) stie foarte bine cat de greu este sa faci fata mormanelor de hartii si dosare care trebuie aranjate astfel incat sa ajungi la ele usor, de fiecare data cand ai nevoie, dar nici sa nu te incurce la treburile zilnice. In functie de spatiul de care dispuneti, puteti alege dintr-o varietate de modele de dulapuri perfecte pentru ceea ce trebuie depozitat.




Daca nu ai decat cateva fise si dosare care trebuie ordonate, intr-un spatiu redus sau chiar intr-o camera din casa ta alege un dulap micut, care poate fi ascuns sub birou sau care poate avea si rolul unui suport pentru televizor ori un ghiveci cu flori. Desi este de dimensiuni reduse, un asemenea raft are mai multe compartimente, cu sertar pentru fise ordonate alfabetic si etajera pentru dosare.






Pentru dosare la care apelezi zilnic, dar care nu au loc pe biroul tau, poti opta pentru o etajera fara usi. Astfel vei avea mereu la indemana orice act ai nevoie. Aici exista posibilitatea ca o parte a dulapului sa aiba usi din sticla mata sau fumurie, iar cealalta parte sa fie deschisa. In modul acesta, vei ascunde materialele inestetice, greu de aranjat , dar vei avea si un loc pentru mici suveniruri ori pentru carti de referinta din domeniul tau de activitate.


                                         Dulap cu vitrina



Pe langa acestea, exista si varianta dulapurilor clasice din lemn sau metalice, incapatoare, cu usi. Acestea au avantajul ca pot fi incuiate pentru a nu permite oricui accesul la lucrurile tale. Puteti alege dintr-o varietate de materiale si culori din care sa fie facut dulapul (de la lemn din cires, la mahon sau pal si metal). Daca nu ai loc in birou pentru un asemenea dulap, il poti aseza intr-o alta camera sau in hol , el avand aspectul unui sifonier normal.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu