7 iulie 2010

Comode pentru televizor

In situatiile in care nu vrei sa incadrezi televizorul in mobila de sufragerie sau dormitor sau atunci cand nu vrei  pur si simplu, sa incarci camera cu prea multa mobila, o comoda salveaza situatia. In afara de faptul ca plaseaza televizorul exact in locul in care este mai usor de urmarit, la inaltimea potrivita, ofera un spatiu in plus pentru depozitat alte maruntisuri.

                                         Comoda TV CHATEAUX


                                      Comoda inalta CHATEAUX


Mai jos gasiti cateva modele de comode din lemn masiv potrivite diferitelor stiluri de design al incaperii facute din materiale diferite, de la lemn masiv, la pal.  Modelele variaza in inaltime, spatiu oferit pentru depozitare ( de la sertare, la dulapioare) si in culori. Comodele in culori deschise sau alb/negru se potrivesc incaperilor decorate modern, pe cand cele din lemn masiv, cu decoratiuni – camerelor in stil clasic sau traditional. Ce-i mai important, trebuie avut in vedere de la ce nivel veti privi televizorul, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa stati intr-o pozitie incomoda pentru o vizibilitate optima.

                                            Comoda TV WHITE

                                                                       Comoda PARMA

O alta caracteristica de care trebuie tinut cont este daca modelul de comoda are sau nu picioruse. In functie de restul mobilei din camera, veti opta pentru o comoda asemanatoare. Mobila pe picioruse permite mentinerea curateniei inclusiv sub ea, pe cand cea asezata direct pe podea ofera un spatiu mai mare de depozitare.

                                             Comoda BOLERO

                                                                         Comoda MARA

                                                                  Comoda DUREN

MobilaMall.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu