12 ianuarie 2010

Biroul: spatiu al muncii si al relaxarii

Spatiul in care se desfasoara munca ta , acasa sau la serviciu, trebuie sa fie placut, primitor, dar sa pastreze in acelasi timp aerul profesionist. In acest fel nu vei mai fi apasat de "corvoada" mersului la birou sau aceea de a sta ore intregi intr-un loc rece, neprimitor.
Pentru a te ajuta sa-ti transformi incaperea biroului intr-un loc al relaxarii Mobilamall.ro iti ofera cateva sugestii:

Culoarea peretilor trebuie sa reflecte spiritul afacerilor tale. Daca lucrezi in domeniul bancar sau cel juridic, este preferabil sa optezi pentru culori pastelate, bej sau alb. Altfel, iti poti permite sa fii cat de creativ vrei. Important este sa folosesti vopsea de calitate pentru a evita ca in putin timp de la amenajarea spatiului sa te vezi nevoit sa te apuci de redecorare.




Birou MANAGER


Peretii albi si goi dau un aer plictisitor, rece camerei. De aceea, personalizeaza-i agatand pozele tale preferate inramate, tablouri dupa propriul gust sau fotografii specifice business-ului tau. Pentru o nota de originalitate, poti chema un artist sa-ti picteze ceva direct pe perete.
Birou EDINBURGH


Transforma-ti locul muncii intr-un colt de verdeata. Pe langa gura de oxigen pe care ti-o ofera, plantele de camera dau viata spatiului din jurul tau. Trebuie doar sa le alegi astfel incat lumina din biroul tau sa corespunda cu cea necesara plantelor pentru a creste sanatoase si bogate. In ultima instanta, daca nu ai timp si nici placerea de a le ingriji, decoreaza camera cu niste cactusi de diferite forme si dimensiuni.

Birou realizat din furnir de fag



Mobileaza-ti biroul cu grija. Evita sa amesteci obiecte de mobilier din diferite stiluri si culori pentru ca altfel spatiul va avea o imagine ieftina, fara gust. Mobila trebuie sa reflecte aerul business-ului tau si trebuie sa fie in ton cu zugraveala. Fie ca este un birou traditional cu mobilier in stil clasic sau baroc sau este unul avangardist cu piese moderne, nu uita sa-ti amenajezi un colt al relaxarii. In functie de spatiul de care beneficiezi, poti sa pui un fotoliu larg si moale sau chiar o canapea in care sa te poti odihni cateva clipe pe un fundal cu muzica chillout.
Fotoliu HAPPY


Elimina dezordinea de pe biroul tau. Se spune ca o masa curata vine cu o minte curata. De aceea, baga in sertare tot ce este in plus pe biroul tau si ce nu folosesti in mod regulat. Aceste obiecte , aparent nesemnificative, pot provoca o energie haotica ce ti-ar perturba puterea de concentrare. Telefonul, computerul si o fotografie inramata ar trebui sa fie suficiente.



Birou ELEGANT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu