15 februarie 2010

Aparate minune in bucatarie

Bucataria a devenit pentru multi doar un loc de baut cafeaua sau ceaiul dimineata si , foarte rar, de facut o salata. Toate acestea se intampla din cauza timpului liber din ce in ce mai putin la oamenii moderni, dar si a lipsei de interes intr-ale gatitului. Cu ajutorul aparetelor electrocasnice din ce in ce mai inovative, timpul petrecut in bucatarie poate deveni o modalitate de relaxare. Astfel, iti poti prepara mancarea preferata din ingrediente sanatoase, iar curatenia ramane o chestiune de cateva minute.

Espressor (aprox. 2500 lei)

Orice dimineata merita inceputa cu un espresso cu aroma tare de boabe proaspat macinate. In plus, cafeaua e gata in cateva secunde, prin simpla apasare a unui buton. Puteti alege intre diferite varietati de cafea sau cappuccino.

Masina de spalat vase (aprox. 1000 lei)



Intr-o casa cu o familie mare sau petreceri dese, masina de spalat vase te scapa de corvoada spalatului vaselor .

Robot de bucatarie (aprox. 450 lei)
Este micul “magician” care te scoate din orice incurcatura. Toaca, taie, feliaza, amesteca, rasneste, stoarce si face tot ce presupune prepararea alimentelor de gatit.


Mini tocator (aprox. 70 lei)


Daca ai o bucatarie mica, poti opta pentru un mini tocator. Te va ajuta la prepararea sarmalutelor sau a chiftelutelor atunci cand ai pofta.

Blender (aprox. 90 lei)

Atunci cand mancarea face cocoloase, blenderul te scoate din incurcatura. Altfel, piureaua, supa sau legumele sunt gata intr-un minut. In plus, nu ocupa mult spatiu.

Vas cu aburi (aprox. 100 lei)



Daca esti adeptul/a mancarii gatite sanatos, fara grasimi cancerigene provenite din prajeli, ai optiunea gatitului la abur. Gustul se pastreaza intact, iar mancarea are putine calorii.

Storcator fructe (aprox. 250 lei)


Cel mai sanatos suc e cel pe care ti-l faci tu singur/a. AI garantia prospetimii si a gustului delicios.

Aparat preparat paine (aprox. 400 lei)



O modalitate perfecta de a evita painea cu E-uri sau pregatita in conditii nesigure este sa ti-o prepari acasa. Ba mai mult, poti face combinatii foarte hranitoare si gustoase din faina si alte cereale.

Gratar electric (aprox. 250 lei)


Fie ca esti la regim si mananci friptura la gratar sau iti plac micii, dar locuiesti la bloc, gratarul electric este alternativa perfecta atunci cand nu beneficiezi de conditiile necesare unui gratar in aer liber. Poate fi folosit usor si rapid pastrand gustul mancarii de gratar.


Purificator aer ( 100 - 1000 lei)

Purificator apa (aprox. 300 lei)

In conditiile gradului tot mai ridicat de poluare din orase, si aerul din locuinta ta este afectat. Aceasta are efecte nocive asupra sanatatii tale, tocmai de aceea purificatoarele de aer si de apa iti pot imbunatati viata cat timp esti acasa. Pe deasupra, vei scadea consumul de apa plata cumparata odata ce ai apa plata la propriul robinet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu