4 februarie 2010

Dressing-room la tine acasa

Ultima moda in ceea ce priveste depozitarea hainelor este dresingul. Daca pana acum dresingul insemna sa beneficiezi de mult spatiu astfel incat sa iti permiti sa transformi o intreaga camera intr-un dressing-room, acum conceptul a fost largit odata cu aparitia i dulapurilor de tip dresing. Prin urmare, si intr-un apartament va puteti instala un dresing cumparat, facut la comanda sau va puteti face dv. insiva unul. Este o metoda practica de a tine toate lucrurile aranjate la un loc, a salva spatiu si a castiga timpul pierdut cautand ceva care sa se potriveasca stilului locuintei tale.

Debaralele tip dresing, fie ca sunt doar rafturi din lemn masiv, pal sau gips carton aplicate pe peretii camerei, fie ca sunt sifoniere compartimentate in functie de specificul propriei garderobe, pot fi fara usi sau cu usi glisante si oglinzi aplicate pe acestea. In acest din urma caz, oglinzile ofera o senzatie de spatiu mai luminous si mai aerisit. In plus, este mai usor sa le asorteati stilului incaperii doar pastrand nuanta peretilor din camera.


Dresing acoperit de oglinzi

Daca aveti o intreaga camera tip dressing, este preferabil sa lasati rafturile neacoperite de usi pentru a gasi mai usor lucrurile depozitate. De asemenea, nu uitati sa decorati incaperea cu mici detalii care sa o personalizeze si sa o faca mai draga voua. De exemplu: aduceti cateva plante de camera, un casetofon sau radio cu muzica preferata, un scaun confortabil, neaparat – oglinda si un parfumant de camera.

Totusi, inainte de a merge sa cumparati sau sa comandati tipul de dresing pentru locuinta dv., analizati-va garderoba astfel incat sa stiti ce tipuri de rafturi, suporturi, cuiere, sertare aveti nevoie. Daca purtati mai mult camasi, cu siguranta veti avea nevoie de mai multe sine pentru umerase, iar daca nu mai stiti numarul pantofilor, va trebui ca dulapul dv. sa contina mai multe suporturi de incaltaminte. Nici accesoriile nu trebuie uitate. Exista numeroase cutii de bijuterii sau suporturi compartimentate pentru fiecare tip de accesoriu in parte. Daca dresingul dv. va avea multe sertare, puteti aplica stickere sau poze cu tipul de obiecte care sunt depozitate in fiecare sertar.

In cazul dresingurilor din apartamente sau din interiorul dormitorului, este preferabil sa tineti hainele celuilalt sezon separate, impaturite pe rafturile de sus sau cele de jos pentru a salva din spatiu. Un alt truc pentru a castiga loc este sa le impachetati in pungi care pot fi ulterior vidate. In acest mod nici nu vor putea fi atinse de diverse mirosuri din incapere sau, mai rau, distruse de molii.

In final, nu uitati sa puneti cateva saculete aromate printre haine. Asa le veti mentine mereu parfumate si veti fi feriti de pericolul moliilor sau al altor insecte.



Dulap cu oglinda interioara

MobilaMall.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu