7 februarie 2010

Dormitor romantic de Valentine's Day

Un dormitor romantic ar trebui sa va satisfaca toate cele cinci simturi. MobilaMall.ro va ofera cateva sfaturi pentru a va transforma dormitorul intr-un spatiu calduros, odihnitor si linistit.
1. Tactil. Patul este punctul central al oricarui dormitor si cele mai romantice camere au unul pe cat de placut posibil. Lenjeria luxoasa, din matase, in culori indraznete si pernele din plus sunt minunate, dar adevaratul secret il detine salteaua. Pentru aceasta, alegeti o saltea grea, de calitate care sa va ofere un somn linistit.De asemenea, aveti grija ca podeaua sa fie acoperita macar partial de un pres sau mocheta catifelata. Si talipe dv. merita rasfatate!

Saltea Lovely



Covor latos


2. Vizual. Lumina trebuie sa fie slaba si calda, in niciun caz puternica, de neon. De aceea, folositi becuri cu o putere mai slaba sau pe cele cu bulbul mat sau colorat. Pentru serile speciale, nimic nu se compara cu lumina difuza, calda, plina de romantism a lumanarilor decorative. Candelele trebuie postate neaparat pe un suport metalic sau ceramic pentru a proteja mobila de scurgerile de ceara sau ulei. Nu le lasati insa niciodata sa arda nesupravegheate.



Veioza clasica



3. Mirosul. Becurile curatate cu o carpa fina impregnata in ulei parfumat vor raspandi arome calmante si senzuale in intreaga incapere. In plus, betisoarele parfumate, saculetii cu ierburi aromate (preferabil lavanda sau rozmarin),lumanarile aromate sau orice parfumant natural vor adauga romantism atmosferei din dormitor. Pentru a face ca si lenjeria de pat sa miroase dulciu, puteti pulveriza pe asternuturi pudra aromata de mosk. Este preferabil sa evitati deodorantele chimice de camera cu arome prea puternice pentru ca va puteti trezi cu dureri de cap sau puteti avea insomnii.


Lumanari in diverse arome


4. Auzul. Pastrati intotdeauna CD-urile preferate la indemana, caci, se stie, muzica frumoasa are capacitatea de a ridica dispozitia. Daca dormitorul se afla inspre o strada aglomerata, zgomotoasa , acopera ferestrele cu draperii groase care vor absorbi sunetele prea puternice. In cazul in care nu sunteti dependent de televizor, este preferabil sa nu aveti unul in dormitor. Astfel, incaperea va ramane un loc calm, confortabil , ferit de orice intrusi veniti chiar si prin intermediul televizorului.
Draperii din catifea
Muzica preferata


5. Gustul. Pentru indulciri de miez de noapte, pastrati in dormitor un suport pentru vin sau sampanie si pahare si un bol cu dulciuri. O alta varianta ar fi sa aveti la indemana fructe exotice ornate cu frisca sau toping de ciocolata.


Suport sticle




Cos pentru bomboane si fructe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu