28 februarie 2010

Organizeaza-ti accesoriile si cosmetica

Te folosesti de ele zilnic, te fac si mai frumoasa decat esti, iar tu, din lipsa de timp sau din comoditate, le neglijezi in totalitate. Astfel ajung cerceii amestecati cu inelele sau rujul tau preferat, printre sticlutele cu oja,. In afara de spatiul si timpul pe care le pierzi cautand accesoriile potrivite, acestea se deterioreaza mult mai usor daca sunt aruncate la intamplare. Si asa intr-o zi te trezesti ca oja de care aveai nevoie urgent s-a varsat peste fardul cel nou sau piatra unui inel s-a zgaraiat.

Set cutii


MobilaMall.ro iti sugereaza cateva sfaturi pentru a mentine accesoriile aranjate intr-un mod practic si estetic in acelasi timp.





Aduna toate lucrusoarele din camera ta la un loc dupa care sorteaza-le in patru categorii: articole cosmetice, bijuterii, medicamente si accesorii. Urmeaza ca fiecare gramada sa fie sortata in alte trei parti: lucruri de care ai nevoie, care nu au ce cauta la tine in camera si lucruri de care sa scapi.


Cutie in forma de carte


Pune toate elasticele de par si clamele intr-un saculet sau intr-o cutiuta pe care sa o pastrezi la indemana sau intr-un sertar. Articolele cosmetice pot fi impartite in doua: cele pe care le folosesti in fiecare zi si cele pentru ocazii. Pentru a face loc pe masuta ta pastreaza-le la vedere doar pe cele folosite in mod frecvent. De asemenea, nu uita sa-ti sortezi articolele de make-up fie pe tipuri (oja, ruj, fard, creion), fie pentru ce sunt folosite (ochi, buze, ten). Toate obiectele pot fi pastrate intr-o caseta decorata, pot fi tinute la vedere pe suporturi speciale sau adunate in doua-trei porfarduri.




Suport accesorii diverse


Este de preferat ca parfumurile, sprayurile, lotiunile de corp si alte cosmetice in cutii mari sa aiba un compartiment separat in dulapiorul tau de cosmetice. Astfel vei evita senzatia de aglomerare de pe masa ta de cosmetice. O alta varianta ar fi sa le pastrezi in baie, intr-un dulapior.

Suport make-up din sticla organica




Suport cosmetice cu ceas


Cea mai simpla metoda de a pastra bijuteriile este caseta de bijuterii. In functie de cate accesorii ai, aceasta poate fi o varianta nimerita sau nu. Casetele de bijuterii au avantajul ca permit separarea pe categorii a accesoriilor, un fapt esential: cercei, coliere/lanturi, bratari si inele. In plus, ele "mascheaza" bijuteriile si pot fi incadrate in orice decor. Totusi, cutiile “ascund” obiectele de valoare, facand ca alegerea itemului potrivit sa-ti ia cateva minute in plus.




Caseta bijuterii lemn de cires



Suport bratari si coliere



Cutie de depozitat accesoriile


Pentru a avea toate obiectele dragi tie la vedere poti opta pentru suporturi speciale pentru fiecare categorie in parte, la fel ca cele pe care le intalnesti in magazinele de bijuterii. Gasesti pe piata diverse modele ornate care pot fi asortate perfect stilului camerei tale.


Mana stilizata - suport inele


Suport bijuterii diverse tipuri

Acum ca stii cateva ponturi pentru a-ti organiza lucrurile personale, iti urez la cat mai multe bijuterii, accesorii si articole cosmetice caci, nu-i asa?, “Diamonds are girls’ best friends”!
MobilaMall.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu